Finally,Im Back !
13:14 - 10 comments

Assalamualaikum and Heloo people
Ya Allah :') rinduuu sangat-sangat kat belog ni.Its been a long time.Semakin hari semakin menyepi.Tiada sebarang updated entri and rinduuuu sangat-sangat nak blogwalking dan comment entri rakan bloggers macam dulu-dulu wuuu.But,Yeahh finally Im Back ! InsyaAllah adam akan bahagikan masa untuk belajar dan berblogging sebaik mungkin like yaa ? Im PT3's Candidates this year.So,jadual belajar tu semakin compact dan maybe next month will be a little bit busy ? who knows ? huhh.

Actually,minggu lepas adam ada exam /Exam bulanan/ Ya Allah perasaan sedihtu sampai ke hari ni  .Actually adam ada target satu subjek ni untuk exam nanti sebab adam yakin adam boleh jawab and boleh buat.But,Who knows ? kerja tuhan,Adam tak sempat nakjawab beberapa soalan like yaa ? sedihh gila.Actually soalan tu adam boleh buat but masa yang tak sempatt tu haaa.Ya Allahh,cuti ni duk termimpi-mipi pasal exam result huh.Berdebar sangat sangat tahuuu ?? err /Pray for me lol/ Btw,yang lepas usah dikenang.Move forwards yea dakk ? Hmm :') 


ABAIKAN AYAT BUDAK DARJAH 1.PADAH LAMA TAK MENAIP.

Menjinak Ombak Episode 13 ( Episode Akhir ) - Tonton Online
10:45 - 1 comments

Menjinak Ombak Episode 13 ( Episode Akhir )